Het Trage Lage Land

de eerste fotografie tentoonstelling van museum More, curator Jurriaan van Kranendonk

van 27 mei t/m 9 september 2018

Een ‘oer-Hollandse’ tentoonstelling met werk van 21 kunstenaars die Nederland laten zien vanaf grote hoogte, inzoomend via landschap naar stad en dorp. En naar de mens die daar woont in zijn eigen “interieurlandschap”. Naast fotografie is ook audiovisuele kunst te zien. Met een caleidoscopische blik, van ver buiten naar het portret binnen, zien we hoe ons land verbeeld is. Met werk van (internationaal) bekende maar ook jonge fotografen en kunstenaars.

Gunhild Ang • Céline van Balen • Wout Berger • Dicky Brand • Annejet Brandsma • Koos Breukel • Noor Damen • Wim van Egmond •Romy Finke • Tom Janssen • Tahné Kleijn • Natascha Libbert • Jan Koster • Hellen van Meene • Hans van der Meer • Samuel Otte • Gerco de Ruijter • Frank van der Salm • Bert Teunissen • Hans Wilschut • Edwin Zwakman

Museum More
Hoofdstraat 28
7213 CW Gorssel
T. 0575 760 300
E. info@museummore.nl

Museum MORE is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00-17.00 uur

Bij de tentoonstelling verschijnt een boek uitgegeven door Lecturis Eindhoven. Vormgeving: Studio de Ronners


  • share on