Click and Collect

2021
Amsterdam
archival print/dibond/white frame
83,7-120 cm, (edition 5 + 2 a.p.)

De Aurora winkel in Amsterdam is een begrip. Het aanbod omvat nagenoeg alles op het gebied van verlichting, elektra, communicatie en klein huishoudelijke apparaten. Allerhande stekkers, plugjes, draadjes en transistors zijn er verkrijgbaar. De winkel trekt zich niets aan van de architectuur en strekt zich uit over meerdere panden. Tijdens de corona pandemie opende de winkel als één van de eersten een click and collect loket. Het spreekt tot de verbeelding hoe de enorme hoeveelheid producten op tijd en georganiseerd uit het uitgifte loket de winkel konden verlaten. Met de door de overheid gedwongen click and collect toepassing kon de Nederlandse retail handel in aangepaste vorm geopend blijven voor het winkelende publiek.


  • share on