MK Award Fundraiser Show

Parallel aan Art Rotterdam 2012 organiseert Stichting MK Award de spectaculaire MK Award Fundraiser Show (8 t/m 12 februari 2012). Deze tentoonstelling, samengesteld door Tanya Rumpff, brengt voor het eerst werk van bijna alle kunstenaars van de voormalige MKgalerie in één tentoonstelling samen. Een groot deel van de opbrengst van de verkopen komt ten goede aan Stichting MK Award.

De MK Award is een nieuwe kunstprijs. De MK Award is bedoeld voor een kunstenaar die los van de waan van de dag, ongeacht leeftijd en medium, consequent werkt aan zijn of haar oeuvre. Stichting MK Award wil op deze manier het gedachtegoed levend houden van Emmo Grofsmid (1951-2011) en Karmin Kartowikromo (1948-2011), eigenaren van de voormalige MKgalerie Rotterdam/Berlijn.
Lees meer.

Deelnemende kunstenaars: Bas van Beek, Bart Benschop, Willem Besselink, Wim Bosch, Marian Breedveld, Bert Danckaert, Xing Danwen, Otto Egberts, William Engelen, Serge Game, Kamp horst, Ditty Ketting, Anastasia Khoroshilova, Marjan Laaper, Matrijs van Merg, Tiina Mielonen, Holger Niehaus, Jan van Nuenen, Miyuki Okuyama, Pim Palsgraaf, Micha Patiniott, Axel Reusch, Jochem Rotteveel, Marleen Sleeuwits, Beat Streuli, Aram Tanis, Hanneke van Velzen, Wynolt Visser, Shane Waltener, Hans wilschut

De MK Award Fundraiser Show is onderdeel van Re:Rotterdam 2012, een satellietbeurs van Art Rotterdam in het pand Boompjes 60-68; u vindt de MK Award Fundraiser Show op de 5e etage.

Openingstijden
woensdag 8 feb: 15.00-22.00 uur – opening
donderdag 9 feb: 11.00-19.00 uur
vrijdag 10 feb: 11.00-21.00 uur
zaterdag 11 feb: 11.00-21.00 uur
zondag 12 feb: 11.00-19.00 uur
Toegang vrij

Bereikbaarheid
MK Award Fundraiser Show op Re:Rotterdam
Boompjes 60-68, 5e verdieping
3011 XC Rotterdam

Openbaar vervoer
Van Rotterdam Centraal neem Metro lijn D tot Leuvehaven; verder te voet over de Boompjes.

Eigen auto
Rond de Boompjes geldt betaald parkeren. De parkeerautomaten accepteren alleen chipknip of creditkaart. Er is ook een parkeergarage op de Terwenakker, pal achter de Boompjes.

Shuttlebus
Iedere 20 minuten rijdt een shuttlebus tussen Art Rotterdam (Cruiseterminal, Wilhelminakade) en de MK Award Fundraiser show op Re:Rotterdam, vice versa.

Meer informatie op de site van Re:Rotterdam


  • share on