Portfolio Ilja Leonard Pfeiffer | Hans Wilschut

Recent is verschenen de Portfolio Ilja Leonard Pfeijffer en Hans Wilschut. Deze prachtige editie in een oplage van 12 + 3 artists proofs werd vormgegeven en uitgegeven door Christian Ouwens Galerie.

Ieder exemplaar bevat de wisselwerking tussen kunstenaar en schrijver. Het tweeluik The Gaze door Hans Wilschut bestaat uit twee in het atelier afgedrukte Archival prints op Hahnemühle Baryta FB. De foto’s refereren aan de tentoonstelling This Is Hallstatt, Kein Museum, op dit moment te zien in De Kunsthal in Rotterdam.

The Gaze, tweeluik, Hans Wilschut

Ilja Leonard Pfeijffer schreef speciaal voor deze uitgave het Sonnet Voor Een Lege Wereld en liet zich daarbij inspireren op het tweeluik The Gaze. In de portfolio uitgegeven in twee tekstbladen; een getypografeerde en een versie in facsimile.

De portfolio heeft de maat 54,5-43 cm en de werken zijn allen gesigneerd en genummerd, in een eenmalige oplage van 12 exemplaren (+ 3 artists proofs). Daarnaast is de combinatie tweeluik en sonnet beschikbaar in een museale editie van slechts 3 exemplaren.

Bent u geinteresseerd, neem dan contact op met Christian Ouwens Galerie.


  • share on