Brutus-Wild Summer Of Art

Wild Summer of Art combineert het bronstig élan van de nieuwe roaring twenties met de broeierige opwinding van een vakantieliefde en de frisheid van een bottom-up kunstenaarsinitiatief. Deze tentoonstelling toont recent werk van aanstormend talent, mid-career makers en gevestigde namen uit regio 010. Deze tentoonstelling laat zien waar de Rotterdamse kunst staat en waar zij heen gaat. Het is de artistieke thermometer tussen de billen van een koortsachtig werkende stad.
Wild Summer of Art is een dynamische groepsexpositie die tussentijds wisselt. Op 1 juli is er een grootse opening en op 6 augustus is het de beurt aan deel twee met bijbehorend feest. Op 4 september wordt het geheel afgerond met een bijzondere finissage. De tentoonstelling is van 1 juli tot 30 juli en 7 augustus tot 28 augustus gratis te bezoeken van donderdag t/m zondag. Niet geheel onbelangrijk: de kunst is te koop! Waarbij het gehele bedrag ten goede komt aan de kunstenaar.

https://brutus.nl/nl/programma/programma/wild+summer+of+art+part+i/


  • share on