Watersnoodmuseum

Water is essentieel voor ons bestaan, maar zijn ongekende kracht kost ook elk jaar vele levens. Met de stijgende zeespiegel en de toename van extreem weer wordt onze relatie met water een steeds grotere uitdaging. In de tentoonstelling ‘Nooit meer een ramp zoals in ’53’ reageren zes kunstenaars op de relatie tussen mens en water. De kunstwerken onderstrepen de kracht van water of zoeken naar nieuwe denkwijzen voor de toekomst. In deze groepstentoonstelling presenteer ik met genoegen het project ‘Atlantis of Galicia’, dat bestaat uit een aantal fotowerken en een videowerk.

2 Juni-15 September 2023

‘Atlantis of Galicia’, video, sound, 00:17:30:00 min

Artists: Anne Nobels, Ton Lamper, Victorine Pasman, Hans Wilschut, Walter van der Velden & Aart Kuipers, Mark IJzerman.

Opening Friday, 2 June, 3-6 p.m.

Watersnoodmuseum
Weg van de Buitenlandse Pers 5
4305 RJ Ouwerkerk
Open: dagelijks 10-17 hrs
watersnoodmuseum.nl


  • share on